Επανέλεγχος

Στα κέντρα Scoliosis SLC δίνουμε έμφαση, τόσο στο αρχικό στάδιο, που είναι η σωστή αλλά και αποτελεσματική κατασκευή ενός κηδεμόνα, όσο και στην πορεία θεραπείας του χρήστη.

Στην πρώτη εφαρμογή-παράδοση, έχουν δοθεί μέρος των πιέσεων και εκτονώσεων, προκειμένου να γίνει σταδιακά και χωρίς βία η προσαρμογή του σώματος στα καινούρια δεδομένα.

Καθώς εφαρμόζεται τυπικά και τις ώρες που ο θεράποντας ιατρός έχει υποδείξει,  το σώμα αλλάζει σταδιακά θέση  μέσα στον κηδεμόνα, κάτι που επιθυμούμε και επιδιώκουμε.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας,  χρειάζεται επανέλεγχος, προκειμένου να προστεθούν στα κατάλληλα σημεία ενισχύσεις, ρυθμίζοντας τις πιέσεις που ασκούνται και τις εκτονώσεις,  καθώς και τους ιμάντες, ώστε να δουλεύει το ίδιο δυναμικά διορθωτικά,  ο κηδεμόνας.

Ανάλογα με την πορεία και την ανάπτυξη του παιδιού,  έχουμε διαφοροποιήσεις και στο ύψος. Χρειάζεται λοιπόν παρακολούθηση και στενή συνεργασία του ιατρού, του τεχνικού ορθοπαιδικού, του παιδιού και των γονέων.

Είναι μια διαδικασία,  που επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καθορίζει την αποτελεσματικότητα.

Στα κέντρα  Scoliosis SLC σεβόμαστε  και αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα των επανελέγχων . Με γνώμονα την αγάπη για τη δουλειά μας και τα παιδιά, δεσμευόμαστε οι επανέλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας  να παρέχονται,  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ποιοτικώς υλικά.

Seeking: "Medical-Related International Associates"
We are seeking Medical-Related International Associates (Companies, Distributors, or Investors) that are capable of handling the Promotion and Marketing of our unique products amongst their “well established” sales departments with Spine Hospitals, Orthopedic Spine Centers and Orthopedic doctors.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
We are seeking "Medical-Related International Associates"
That are capable of handling the Promotion and Marketing of our unique products amongst their “well established” sales departments with Spine Hospitals, Orthopaedic Spine Centers and Orthopaedic doctors.
+30 6939249030
+30 210 4820211
sales@scoliosisslc.com
2 Thessalonikis str., 183 45 Moschato Athens, Greece
Mob:
Tel:
Email:
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1R4TFl2R2J0WEdVP3JlbD0wOyAmYXV0b3BsYXk9MSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=