Κηδεμόνες από τη Scoliosis SLC

Κηδεμόνες από την Scoliosis SLC

Κηδεμόνες κατασκευασμένοι αποκλειστικά από την Scoliosis SLC

Στο κέντρο Scoliosis SLC (Spine Laser Center), δεν δεσμεύουμε, ούτε υποχρεώνουμε κανένα με ιατρό του κέντρου μας. Υποσχόμαστε άριστη συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας. Δεν εισάγουμε, αλλά εμείς κατασκευάζουμε τους κηδεμόνες, που συνταγογραφούνται από το ασφαλιστικό σας ταμείο.

Κηδεμόνες κατασκευασμένοι από την Scoliosis SLC με στόχο την αποκατάσταση και θεραπεία παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, σε ανηλίκους και ενηλίκους.

Με τη χρήση κηδεμόνα επιτυγχάνεται, τόσο διόρθωση σκολίωσηςκύφωσης, στροφή της σπονδυλικής στήλης, διαφορά ύψους ώμων, όσο και στήριξη, συγκράτηση και ανάταση οστών.

Σε καμία περίπτωση, δεν επιτρέπει την επιβάρυνση και την εξέλιξη των παθήσεων, ενώ προσφέρει άμεση μείωση του πόνου.

Το χρονικό διάστημα χρήσης, το ωράριο εφαρμογής και ο τύπος κηδεμόνα ορίζονται ξεχωριστά ανά περίπτωση, πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό και τον ειδικό επαγγελματία ορθοτιστή του κέντρου μας.

Κηδεμόνες όλων των τύπων χάρις την κατασκευαστική μονάδα με εμπειρία τριών γενεών.

Η επιλογή κηδεμόνα εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως το σημείο της σπονδυλικής στήλης που εντοπίζεται το κύρτωμα, ο αριθμός των κυρτωμάτων, αν είναι εύκαμπτα ή όχι, η θέση και η στροφή των σπονδύλων, πιθανό οικογενειακό ιστορικό σκολίωσης, φάση ανάπτυξης του παιδιού κ.α.

Στόχος στη επιλογή και εφαρμογή του ειδικά κατά περίπτωση σχεδιασμένου κηδεμόνα είναι τόσο η συγκράτηση και η διόρθωση των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης (σκολίωση, κύφωση), όσο και η εύκολη προσαρμογή στην χρήση του κηδεμόνα.

Ο καλύτερος κηδεμόνας έχει λιγότερα αποτελέσματα όταν δεν χρησιμοποιείται τυπικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού και τις υποδείξεις επανελέγχου του ορθοτιστή για τις επαναπροσαρμογές και διορθώσεις των πιέσεων του κηδεμόνα, λόγω των σωματομετρικών αλλαγών ανάπτυξης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (στο κέντρο μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση).

ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Στη Scoliosis SLC εξασφαλίζετε αξιόπιστη και άνετη εφαρμογή, με υλικά υποαλλεργικά και πλήρως πιστοποιημένα.

Κατά την παράδοση, γίνονται δοκιμαστικές εφαρμογές, δίδονται οδηγίες συντήρησης και χρήσης και σάκος μεταφοράς.

Ξέρουμε τι κάνουμε και δεσμευόμαστε με γραπτή εγγύηση, 2 ετών
… έτσι κατασκευάζουμε αποτελεσματικούς κηδεμόνες

… έτσι κατασκευάζουμε αποτελεσματικούς κηδεμόνες

Ακριβής μεταφορά των σωματομετρικών στοιχείων του ασθενούς
Διεξοδικός έλεγχος των εργαστηριακών εξετάσεων (ακτινογραφίες, τομογραφίες)
Ακριβής εντοπισμός των σημείων πίεσης και των σημείων εκτόνωσης των πιέσεων
Ψηφιακή αποτύπωση όλων των χαρακτηριστικών (βάρος, ύψος, γωνία Cobb, στροφές κατά Moe, ύβος, κλίση λεκάνης, κλίση ώμων, κ.λπ.)
Απόλυτα εξατομικευμένη κατασκευή με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια
Διαρκής παρακολούθηση για τις σωματομετρικές αλλαγές λόγω ανάπτυξης και διόρθωσης πιέσεων

Το κέντρο Scoliosis SLC λειτουργεί, όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα τον ανθρώπινο παράγοντα. Έτσι, δίνουμε έμφαση και στην ψυχολογία του χρήστη κηδεμόνα και γι′ αυτό το λόγο, κατασκευάζουμε κηδεμόνες με επιλογή δική σας (αλλά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση) ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η κατασκευή κηδεμόνων μπορεί να εξυπηρετεί αυστηρά τους θεραπευτικούς σκοπούς, ωστόσο δεν στερείται αισθητικής.

Σχέδια και χρώματα κηδεμόνων