Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για τη σκελετική υγεία &προληπτικού ελέγχου για την κύφωση/σκολίωση στον Δήμο Φυλής

Το κέντρο Scoliosis Spine Laser Center  σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής, τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής, το Αθλητικό Σωματείο ΔΑΣ Ζεφυρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης & Σκολίωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαΐου  2018 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής (Αθηνών 18, Άνω Λιόσια).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην σκελετική μας υγεία!

Σάββατο 5/5/2018: Ώρες: 10:00 –15:00 Δωρεάν μετρήσεις κύφωσης/σκολίωσης

Κυριακή 6/5/2018 : Ώρες: 10:00 15:00 Δωρεάν μετρήσεις κύφωσης/σκολίωσης

Οι μετρήσεις κύφωσης/σκολίωσης θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 211 411 5224 ώρες: 08:00 – 14.00.

Σε ποιούς απευθύνονται οι μετρήσεις;

Η εξέταση θα γίνει σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Ο έλεγχος σε μαθητές Γυμνασίου έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις οι οποίες εξελίσσονται κατά την όψιμη εφηβεία (Λύκειο) και οι οποίες δεν έχουν διαγνωσθεί κατά την πρώιμη εφηβεία (Γυμνάσιο).

Η εξέταση θα διαρκέσει συνολικά 5-7 λεπτά.

Πρωταρχικός ρόλος των προληπτικών αυτών εξετάσεων είναι να ανιχνευθούν σκελετικές παθήσεις στα νέα άτομα και να ενημερωθούν οι γονείς εγκαίρως.

Σας περιμένουμε όλους!